sâmbătă, 12 aprilie 2008

2012. Ce va fii după acest an ?




Am tot citit despre anul 2012. Este greu de imaginat ce se poate intâmpla, daca se va intâmpla. Am căutat să sintetizez în măsura capacitaţii mele de a inţelege fenomenul, dar şi să spun anumite păreri personale.
Terra prin rotaţia sa în jurul propriei axe, induce un câmp elecromagnetic
ce înconjoară planeta şi este situat la aproximativ 55 km. de suprafaţă.
Fenomenul a fost descoperit de un savant german O. Schumann, care prin cercetari a stabilit că de mii de ani acest câmp electromagnetic, are o frecvenţă de rezonanţă cu Pământul de 7,8 Hz.

După anul 1980 sa observat o crestere a frecvenţei de rezonanţă, ajungând în zilele noastre la 12 Hz. Rotaţia Pământului în jurul axei sale se va micşora, timpul se accelerează. Mărirea frecvenţei de rezonanţă acţionează asupra omului şi a tuturor vieţuitoarelor, influenţând şi modificând ADN-ul. Procesul a inceput din 1980 şi va continua, dupa unele surse, până în decembrie 2012.
Pământul se va opri, câmpul electromagnetic va dispare, timpul va fi zero. Greu de înţeles având în vedere concepţia noastra în domeniu. Timpul neexistand va avea loc sincronitatea trecutului, prezentului si viitorului, altfel spus ; trecutul, prezentul şi viitorul se vor suprapune. Impactul va fi incalculabil pentru tot ce este viu, parerea mea este ca omul va suferii cel mai mult faţă de toate vietuiţoarele Terrei.
Dupa unii vizionari, Pământul cu tot ce este viu va trece într-o alta dimensiune, a patra. Sunt mărturii antice care vorbesc de o noapte sau o zi prea lungă, că Soarele a răsărit de doua ori în aceeaşi zi, prima dată de la vest şi a doua oară de la est.
Maya, civilizatie misterioasă care a trăit în America Centrală, aveau un calendar cu care au calculat că pe 21 decembrie 2012 ora 10 :00 AM este ,,sfarşitul timpului’’ Sincer nu pot crede că o civilizaţie care nu cunostea roata puteau sa ajungă la asfel de determinări.
Indienii Hopi, trăiesc în nord-estul Arizonei. Profeţiile lor se transmit din generaţie în generaţie, cum că omenirea a fost nimicită de trei ori ; prima dată prin foc, a doua oară prin îngheţ şi cea mai recentă acum 12 mii de ani prin potop. Conform profeţiilor Hopi, suntem pe cale să intrăm în a cincea eră numită ,, Lumea iluminării’’ după o mare distrugere provocată chiar de om.
Misteriosul Tibet în trecut şi prezent, cu oameni şi o filozofie mai greu de înţeles de europeni, Tradiţia tibetană, Roata Timpului afirmă că după 960 de ani de revelarea învăţăturii secrete care sa desfasurat în 1027, va veni o perioadă de 25 de ani de tranziţie care va culmina cu Sfârşitul Timpului în anul 2012.
În Vechiul Textament, este un paragraf unde Iosua roagă Domnul să se oprească Soarele pe cer.,, Soarele s-a oprit în mijlocul cerului, şi nu s-a grăbit să apună, aproape o zi întreagă’’ În Biblie sfârsitul lumii este in Apcalipsa lui Ioan ,, Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou ; pentrucă cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră, si marea nu mai era’’
Pământul va continua să se deplaseze pe orbită în jurul Soarelui, gravitaţia nu va fi afectată dar nu se va rotii în jurul propiei axe, lipsind timpul staţionarea va fi nedeterminată, că va fi o secundă sau o lună, ar fi acelaşi lucru. Cred că percepţia noastră despre eveniment este simţită instant cu urmări de neimaginat şi greu de inţeles.
Pământul va începe să se rotească în sens invers, va apare câmpul electromagnetic în jurul Pământului la aceeaşi distanţă sau alta, faţă de suprafaţă, va apare timpul care poate va avea altă scurgere. Pentru noi acum este greu de înţeles, imaginat.
Câmpul terestu îsi va schimba polaritatea ; Nordul va deveni Sudul, Estul va deveni Vestul. Soarele va răsări de unde a apus. Occidentul va fi în Est, Rusia va fi în Vest. În urma şocului, axa Pământului va avea de suferit, se va deplasa şi va influenta clima de pe Terra. Zone cu climă rece vor deveni calde, viitoare deşerturi, zone calde vor devenii reci, înghetate. Atât oprirea cât şi înclinarea faţă de actuala axă a Pământului pot determina inundaţii masive, pătrunderea apelor oceanice pe uscat dar, diametral opus, apariţia de zone uscate în urma retrageri apelor. Pot avea loc dispariţia unor mari teritorii si apariţia altora.
Pământul prin rotaţia sa se va comporta în acea perioadă ca un titirez ce îşi consumă energia şi tinde să se oprească
Pot fii două posibilitaţi ;
- fenomenul să nu aibă loc în anul 2012
- fenomenul se va desfaşura în anul 2012

Fenomenul să nu aibă loc
De-a lungul istoriei omenirii a tot circulat zvonuri că vine sfârşitul lumii dar aceste preziceri s-au dovedit a fi false. Anul în care se presupunea că se va întampla evenimentul a fost un an normal ca orisice an.

Fenomenul se va desfasura în 2012.
1. Este posibil ca specia umana să supraveţuiască fizic, iar prin reprogramarea ADN-ului să aibă acces la cea de-a patra dimensiune. Omul va întelege că lumea materială este limitată iar prezenţa lui în această lume este tranzitorie.
Se va revizui totul ; stiinţa cu toate domeniile ei, medicina, geografia pământului, istoria omenirii, conceptul despre universul material, totul… ca sa nu spun că se va arunca mai totul la lada cu gunoi.
Omul va putea să utilizeze pe scară largă cea ce numim azi fenomene paranormale cum ar fi ; telepatia, bioenergia…
Oamenii au capacitatea de a întelege fenomenele fizice diferit de la individ la individ, asa se va întâmpla şi cu translaţia în a patra dimensiune cât şi acceptarea noii realităţi şi inţelegerea ei, va fi diferită. Un lucru este clar, omul se va depărta încet, încet de lumea tridimensională, materială şi va cauta să înţeleagă şi să cucerească a patra dimensiune. Sigur, omul printr-un nou salt calitativ, va părăsii planul fizic, ce se va întampla, probabil, după treisprezece mii de ani, jumate din timpul terestu necesar perioadei complete de precesie a axei Pământului.
Anul 2013 ar fi bine să devină anul 1, începutul unei noi ere. Actualul calendar gregorian nu a eliminat limitele calendarului iulian, el a echilibrat diferenţa dintre anul calendaristic şi anul tropic, erori acumulate în timp.
Calendarul gregorian a fost înfiinţat în 1582 prin reformarea calendarului iulian din 46 î.Hr. Este necesar ca omenirea sa realizeze un calendar modern, viabil, demn de mileniul trei. Calendarul iulian are un an mediu de 365,25 zile, ce-l gregorian are un an mediu de 365,2425 zile. Este necesar reconsiderarea conceptului de secundă, număr de zile intr-o lună si număr de luni într-un an.
Este posibil ca specia umană să nu supravieţuiească fizic prin ce se va întâmpla, va trece în a patra dimensiune sau alta superioară, intr-un corp eteric, intr-o lume a libertaţii absolute, unde spaţiul, timpul şi durerea fizică nu există.
Va avea loc o ,, autoselectare’’ a spiritelor care va depinde de puritatea lor, realizată în viaţa terestră. Pentru a putea să pătrundă într-o dimensiune superioară, spiritul trebuie să intre în rezonanţă cu vibraţia corespunzatoare dimensiunii, altfel nu o percepe cum nu ar exista. Spiritele insuficient evoluate vor fii indrumate, vor astepta într-un plan inferior reantoarcerea în lumea materială.
Cu aceste spirite se va repopula Pământul sau alte planete din Universul material. Purificarea spiritului nu depinde de cunostinţele dobandite, averea acumulată, pătura socială în care am trăit, este cumulul tuturor gândurilor bune si rele, diferenţa dintre ele, creste sau scade evoluţia spirituală după o viaţa de om. Spirite evoluate poţi intâlni la un savant dar şi la un îngrijitor de oi (cioban).

Multitudinea de universuri; paralele, suprapuse, intersectate sau cum vrem să le spunem, au o anumită vibraţie diferită de celelalte, ce le păstrează integritatea aflate intr-un TOTUL. Pentru a fi inţeles, am să vă dau un exemplu simplu de care ne ,, lovim ‘’ zilnic.
Pintr-un cablu electric se poate transmite simultan o sută de programe de televiziune, care pot fi receptionate separat. Fiecare program este transmis printr-un curent electric de înaltă frecvenţă cu o frecvenţă bine determinată şi stabilă. Receptorul are posibilitatea tehnică de a intra în rezonanţă cu fiecare program în parte, astfel se poate viziona numai programul dorit, fară a incomoda prezenţă celorlalte programe.
Putem spune că noi, cei din materie, facem parte din TOTUL şi orisice din EL este mai aproape de noi decât putem crede. Distanţa este specificul lumii materiale, vibraţia a celorlante lumi (universuri). A trece dintr-un univers în altule este înstant, dacă rezonezi cu vibraţia corespunzatoare universului.
Dar să continuam ; Pământul răvaşit, scormonit de cutremure, inundat, se va regenera şi se va repopula cu o noua fiinţa inteligentă, o alta formă de specie umană, care işi va continua viaţa fizică, va urma ciclul.
3. Este posibil să se întample o împletire a celor două presupuse scenarii. Suferinţa şi durerea pentru cei rămaşi în viaţă va fi de neimagiant, aşa gândesc acum. Este posibil ca perioada cataclismului sa fie ştearsă total sau parţial din memorie pentru majoritatea supraveţuitorilor, vor fi iniţiaţi care vor sti să o pastreze.
Omul are în viaţa terestă un corp material în care îşi simte existenţa. Acest corp este învelit într-un alt corp de dimemsiune mai mare care urmareste profilul corpului fizic dar care nu este vizibi, este format dintr-o ,, substanţă’’ suptila, în afara materiei, numit corp eteric sau aură. Aura diferă de la individ la individ prin mărime şi culoare, în funcţie de starea de sănatate fizică dar şi de puritatea spiritului. Cu cât aura are culoare mai albă, stralucitoare, cu atât spiritul este spre o mai mare puritate. Sunt oameni care au capacitatea de a vedea aura.
Studiind aura, când va fi posibil, se pot determina boli care vor apare mai târziu în corpul fizic, va fi inceputul medicinii, viitorului.
Corpul eteric are posibilitatea dacă vrea să-şi creeze dupa moartea fizică , propiul său univers, libertate pe care nu o văd atât de bună. Este o autoizolare şi o stacnare în evoluţia spirituală. Acest lucru se întâmplă la persoane care se sinucid sau mor în urma unor accidente, crime violente. În aceste condiţii ,, omul’’ eteric nu inţelege şi nici nu vrea să inţeleagă ce se întamplă cu el, de ce a părăsit corpul fizic, doreşte să revină în el, cea ce este imposibil. Nu se gândea la moarte, nu ştia ce se întampla dupa moarte, iar în lumea fizică avea multe de realizat. Aceste spirite prin propia voinţă se pot materializa în fantome pe o perioada de zeci de ani dupa moarte, sau moroi imediat dupa deces cand corpul fizic perminte. Nu vreau să intru în amanunte, pentru mine este clar ; z u m b i sunt defunţi aduşi în corpul fizic prin voinţa altei persoane de care ascultă necondiţianat, m o r o i i sunt întorşi în corpul sau prin propia voinţă. Mai doresc să adaug că tot ce este viu are corp eteric.
Să revenim, presupun două scenarii ;
- Daca tot ce este viu pe Pământ va dispare în dezastru, corpurile eterice
printr-o voinţă comună va crea un ,, Pământ’’ eteric pe care işi va continua existenţa într-o alta dimensiune.
- Este posibil ca Pământul să aibă propiu corp eteric care parte din el sa
se translateze odata cu celelalte corpuri eterice într-o altă dimensiune.
Ori si care ar fi varianta putem usor determina că dacă la aproximativ
treisprezece mii de ani, se crează câte un Pământ eteric, rezultă că numai într-un
milion si trei sute de mii de ani sunt o sută de Pământuri eterice suprapuse pe Pământul material
Considerând aceste puţine informţii adevarate, se pot face unele speculaţii ;

Viaţa în una din aceste dimensiuni este mai intensă cu cât dimensiunea este superioară.
- Dorinţa de cunoastere este amplificată, posibilitaţile sunt superioare. Evoluţia spirituală face ca spiritul să patrundă într-o dimensiune
superioară, involuţia face să se reântoarcă într-un nivel inferior sau la reeducare, în lumea materială.
- Aceste lumi eterice, înţeleg lumea materială şi au obligţtia să nu intervină direct, în modul în care ar afecta planul Creaţiei.
- O mare parte a OZN-urilor vin din aceste zone ezoterice, ele au posibilitatea să se materializeze şi să fie văzute de pământeni. Legile ce guvernează lumea materială, nu pot fi aplicate acestor OZN-uri, sfidează legile fizice cunoscute de noi. Rolul lor este de a supraveghea, nu de a interveni brutal. Ei stiu ceea ce noi nu bănuim ; multitudinea lumilor invizibile, pentru ochii si simţurilor noastre. In lumea noastră, materială, este o continuă luptă a contrariilor ; rece-cald, noapte-zi, război-pace, sau dacă ne referim la oameni ; bun-rău, frumos-urât, iubire-ură, bogat-sărac, destept-prost. In conditiile actuale această dualitate este omniprezentă.
Daca ar fi să mă intrebe cineva ; unde este iadul ? Aş răspunde fără rezerve ;
Este pe PĂMÂNT.

5 comentarii:

dore spunea...

interesant,poate prea dur,doar anul 2012 e asa aproape...de ce sperii oamenii pe aceste supozitii fara suport ? de unde dracu le-ai scos ?

Nic spunea...

*Civilizatiile au un inceput, un varf, o decadere si urmata de inevitabila disparitie, este ca o fiinta care se naste, creste se maturizeaza, inbatraneste si moare, este un ciclu…

dore spunea...

uite,batrane,anul 2012 e asa aproape ,mai ai un pic si o sa te trag de musteti si o sa-ti zic : te iei dupa toti narojii si scrii(copiezi intocmai) toate bazaconiile unui bolnav psihic care nu ar fi prea grav ,dar grav este ca le accepti si le sustii avand probe :zero. Mai discutam...

Nic spunea...

* Dorule, nu am spus ca se va intampla, dar nici ca nu este posibil, daca recitesti textul poti sa constati acest lucru. Articolul este o sinteza a tot ce am citit in domeniu... si astfel de ,,literatura’’ este din belsug pe internet, dar si in reviste, ziare, carti...

Seni Adrian spunea...

Domnule Nicolae ce mai faceti? Sunteti bine sanatos? Astept noi articole pe acest blog.